Králík na moravance a křupavé cibulce OTMA


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Olej slunečnicový 2 lžíce
  • Maso králičí 4 porce
  • Barbecue omáčka Otma 2 lžíce
  • Pepř drcený barevný 1 špetka
  • Těstoviny 300 g
  • Máslo bylinkové 2 lžíce
  • Slanina 100 g
  • Pepř 1 špetka
  • Sušený česnek 2 lžičky
  • nakládaná zelenina 1 sklenice

Postup

  • 1

    4 očištěná králičí stehna osolíme, opepříme, potřeme omáčkou s křupavou cibulkou OTMA a dáme do pekáče. Nakrájíme slaninu a česnek a posypeme maso. Poté vyjmeme z Moravanky větší kousky zeleniny a pokrájíme a nasypeme též na maso včetně nálevu

  • 2

    Pečeme v zakrytém pekáčku cca 60 minut, pak maso obereme z kostí, polejeme smetanou trochu posypeme moukou a dáme odkryté zapéci..

  • 3

    Jako přílohu podáváme uvařené těstoviny, nebo rýži.


Nahrávám