Králík na povidlech


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Sůl 1 dle potřeby
  • Pepř 1 dle potřeby
  • Maso králičí 1 ks
  • Cibule 1 ks
  • Grilovací koření 1 dle potřeby
  • Fazole červené 1 ks
  • Švestková povidla slazená Hamé 3.5 lžíce

Postup

  • 1

    Králíka naporcujeme, poklademe do pekáče s olejem, posolíme, popepříme, posypeme grilovacím kořením a celé zasypeme cibul. Klasicky ho upečeme v troubě, během pečení mírně podléváme.

    Těsně před dopečením přidáme do výpeku fazole a přidáme povidla. Pečeme ještě tak dlouho, dokud se povidla s fazolemi nespojí v omáčku.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace