Křehké paštikové košíčky s brusinkovým želé


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 15 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Brusinky si s paštikami rozumí odedávna. Naservírujte tentokrát paštiku na zrcadle brusinkového želé. Je to velmi efektní jednohubka hodná šéfkuchaře. Jen nikomu nesmíte prozradit, že je to tak snadné.

Suroviny

  • Plátková želatina 2 plátky
  • jednohubkový košíček 12 ks
  • brusinkový džus 160 ml
  • Májka s brusinkami 1 ks

Postup

  • 1

    Želatinu připravte podle návodu, jen místo vody použijte brusinkový džus. Hotové nalijte do košíčků a nechte zatuhnout. Na hotové košíčky naaranžujte paštikové nočky za pomoci lžiček. Pokud byste chtěli použít zdobicí kornout, bude lepší paštiku vyšlehat například s neochuceným pomazánkovým máslem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace