Krémová fazolová polévka s pancettou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 2 ks
  • plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu Hamé 1 ks
  • Zeleninový vývar 800 ml
  • Sůl dle potřeby
  • Pažitka 1 svazek
  • Máslo 50 g
  • Tymián 4 snítky
  • Pancetta 8 plátků
  • Pepř mletý černý dle chuti

Postup

  • 1

    Cibule oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na rozpuštěném másle v hrnci. Přidáme scezené fazole a tymián. Vše zalijeme vývarem, přivedeme k varu a necháme velmi zvolna vařit asi 15 minut.

  • 2

    Plátky pancetty opečeme na pánvi nasucho dokřupava.

  • 3

    Polévku rozmixujeme a dochutíme solí a pepřem. Rozdělíme ji do misek a každou porci doplníme plátky pancetty a nasekanou pažitkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace