Krevetový koktejl s avokádem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Krevety i avokádo si mohou dovolit i velmi extravagantní experimenty. Když se ale připraví s respektem k původní chuti, vznikne dokonale jemné spojení moře a země jako v tomto receptu.

Suroviny

  • Krevety předvařené 200 g
  • Pomerančová šťáva 1 lžíce
  • Avokádo 1 ks
  • Francouzský dressing Otma Gurmán 4 lžíce

Postup

  • 1

    Krevety propláchněte a mírným zmáčknutím je zbavte přebytečné vody.

  • 2

    Avokádo oloupejte, zbavte pecky a nakrájejte na menší kousky. Přidejte do mísy spolu s krevetami a dresinkem, zakápněte šťávou z čerstvého pomeranče a jemně promíchejte.

  • 3

    TIP! Na efektní servírování můžete použít druhé avokádo, překrojené na polovinu a zbavené pecky. Do prohlubně po pecce naplňte krevetový salát a při konzumování postupně vydlabávejte avokádovou dužinu.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace