Krevety na pohankovém lůžku


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Pohankové kroupy 250 g
  • Sůl dle potřeby
  • Krevety 400 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Bobkový list 1 ks
  • Olej olivový dle potřeby
  • Řapík celeru 4 ks

Postup

  • 1

    Kroupy propláchneme a nasypeme do kastrolu. Zalijeme je vodou, vodu osolíme, přidáme bobkový list a vaříme kroupy doměkka asi 25-30 minut.

  • 2

    Uvařené kroupy slijeme a necháme na sítku okapat. Krevety vyloupeme, podélně nařízneme a vyndáme střívko.

  • 3

    V pánvi rozehřejeme olivový olej a a zprudka krevety opečeme. Přisypeme uvařené kroupy a pokrájený řapíkatý celer. Prohřejeme, promícháme a ochutíme solí a pepřem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace