Krůtí prsa v jogurtu


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 35 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Krůtí prsa 600 g
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 2 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Petrželka 1 lžíce
  • Jogurt bílý 200 g
  • Sůl dle potřeby
  • Mletá paprika sladká 2 lžičky
  • Cherry rajčátka 200 g

Postup

  • 1

    Krůtí prsa očistíme, nakrájíme na menší řízečky a lehce je naklepeme.

  • 2

    V míse smícháme jogurt se solí, pepřem, paprikou a jemně nasekanou petrželkou. Do připravené marinády naložíme krůtí prsíčka a necháme je v chladu alespoň hodinu odležet.

  • 3

    Maso vyjmeme z marinády a zprudka z obou stran opečeme na rozehřátém oleji. Pak je i s marinádou a omytými, přepůlenými rajčátky přendáme do pekáčku a v troubě vyhřáté na 170 °C necháme dopéct. Podáváme s míchaným salátem, případně i dušenou rýží.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace