Krůtí roláda se zeleninovou náplní


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin 30 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Krůtí prsa 600 g
  • Olej rostlinný 6 lžic
  • Tymián 2 snítky
  • Vejce 2 ks
  • Cibule 1 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • nakládaná zelenina 200 g
  • Máslo 40 g

Postup

  • 1

    Krůtí prsa očistíme a rozřízneme na plát, který zlehka rozklepeme. Osolíme ho a opepříme.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a vsypeme do ní okapanou zeleninu. Krátce ji osmahneme, pak ji osolíme a přidáme k ní lístečky tymiánu a vejce.

  • 3

    Když se vejce v pánvi srazí, rozprostřeme směs na plát masa. Vše svineme do rolády a pevně převážeme provázkem.

  • 4

    Roládu opečeme ze všech stran na zbylém oleji v pekáčku. Pak ji poklademe vločkami másla, posypeme nadrobno nasekanou cibulí a přiklopíme. V troubě je při 200 °C necháme 15 minut zapéct. Pak ji při 170 °C dopékáme asi 40 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace