Kukuřičný casserol


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Kukuřice lahůdková Znojmia 2 plechovky
  • Strouhanka kukuřičná 0.25 hrnek
  • Změklé máslo 2 lžíce
  • Sýr cheddar strouhaný 1.5 lžičky
  • Petrželka na ozdobu
  • Vejce 2 ks
  • Cukr moučka 1 lžička
  • Pepř mletý černý 0.25 lžička
  • Slanina 8 plátků

Postup

  • 1

    >>Kukuřice lahůdková 340g ZNOJMIA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Troubu předehřejte na 180 °C. Menší pekáček vystříkejte olejem.

  • 2

    Ve vyšší nádobě smíchejte jednu plechovku slité kukuřice, vejce, kukuřičnou mouku, cukr, máslo a pepř a vše rozmixujte tyčovým mixérem.

  • 3

    Směs vsypte do mísy, přidejte slitou kukuřici z druhé plechovky, hrnek cheddaru a na kostičky nakrájenou slaninu. Vše pořádně promíchejte a celou směs vyklopte do připraveného pekáčku a rovnoměrně rozprostřete.

  • 4

    Posypejte zbylým sýrem a dejte do trouby zapéct na 30 minut.

  • 5

    Ozdobte čerstvou petrželkou.


Nahrávám