Kuřátko s horkým kořením (Indie)


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Kuře s droby 1 ks
  • Olej rostlinný na smažení
  • Česnek 4 stroužky
  • Horké koření 1 lžička
  • Cukr moučka 1 lžička
  • Sůl dle potřeby
  • Cibule 1 ks
  • Kmín drcený 1 lžička
  • Zázvor mletý 0.5 lžička
  • Rajče 6 ks

Postup

  • 1

    Kuře očistíme, naporcujeme a stáhneme z něj kůži. Droby s kůží dáme vařit do osolené vody. Porce kuřete propícháme vidličkou. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme nadrobno a smícháme s kořením, trochou soli a cukrem. Směsí potřeme kousky kuřete a necháme je asi 30 minut odpočinout.

  • 2

    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. V hluboké pánvi rozpálíme olej a maso opečeme. Přidáme rajčata a vše podlijeme trochou kuřecího vývaru a asi 5 minut podusíme.

  • 3

    Pak kuře vložíme do vyhřáté trouby a dopečeme ho doměkka. Během pečení kousky kuřete obracíme a podléváme vývarem. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme rozemletou vařenou kůží a drůbky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace