Kuřecí kotlík s okurkami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Kuřecí prsa 600 g
  • Máslo 1 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Okurky 5-7 cm Znojmia 100 g
  • Sterilované žampiony 200 g
  • Smetana na vaření 200 ml
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Sůl dle potřeby
  • Cibule 2 ks
  • Paprika červená 2 ks
  • Hořčice plnotučná 1 lžíce

Postup

  • 1

    Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky. Dáme je do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Cibuli, okurky a papriky nakrájíme na menší kousky.

  • 2

    V hluboké pánvi nebo kotlíku rozpálíme olej a maso zprudka ze všech stran opečeme. Opečené maso vyndáme a do výpeku nasypeme nakrájenou zeleninu a žampiony. Orestujeme, přidáme hořčici, smetanu a máslo a promícháme.

  • 3

    Nakonec vložíme orestované maso a vše prohřejeme. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem nebo rýží.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace