Kuřecí nugetky s dipem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 35 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Kuřecí prsa 400 g
  • Mouka hladká na obalení
  • Arašídy nesolené na obalení
  • Majonéza 150 g
  • Sůl dle potřeby
  • Strouhanka na obalení
  • Olej rostlinný na smažení
  • Kečup 70 g

Postup

  • 1

    Kuřecí prsa očistíme a rozkrájíme na kousky. Osolíme je a obalíme nejprve lehce v hladké mouce a pak ve směsi strouhanky a nadrcených arašídů (poměr 2:1).

  • 2

    Obalené kuřecí kousky usmažíme na oleji v pánvi dozlatova. Pak je na papírové utěrce necháme okapat.

  • 3

    Majonézu rozmícháme s kečupem a podáváme jako dip k nugetám.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace