Kuřecí satay s brusinkovou omáčkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Kuřecí prsa 600 g
  • Mletý sušený zázvor 0.5 lžička
  • Kayenský pepř špetka
  • Koriandr k podávání
  • Sezam černý k podávání
  • Sójová omáčka 2 lžíce
  • Olivový olej 2 lžíce
  • Brusinková omáčka s chilli OTMA Gurmán k podávání
  • Sezam bílý k podávání

Postup

  • 1

    >>Brusinková omáčka s chilli 280g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Kuřecí prsa si očistíme a nakrájíme na dlouhé proužky.

  • 2

    V misce si připravíme marinádu. Smícháme si sójovou omáčku, sušený zázvor, olivový olej, kajenský pepř a třtinový cukr.

  • 3

    Kuřecí prsa naložíme do marinády a necháme aspoň 1 hodinu odpočinout.

  • 4

    Mezitím si namočíme do vody špejle, na které budeme maso napichovat.

  • 5

    Maso napíchneme na špejle a grilujeme do zlatova.

  • 6

    Podáváme posypané sezamem a koriandrem a k tomu brusinkovou omáčku s chilli.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace