Kuskus s grilovaným kuřecím masem a fetou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Kuskus 250 g
  • Sůl dle potřeby
  • Česnek 2 stroužky
  • Chilli paprička 1 ks
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Sýr feta 100 g
  • Olej olivový na potření
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Zeleninový vývar 500 ml
  • Cherry rajčátka 250 g
  • Petržel hladkolistá 2 lžíce
  • Citronová šťáva z jednoho kusu
  • Kuřecí prsa 400 g
  • Červená cibule 1 ks

Postup

  • 1

    Kuskus nasypeme do mísy, přidáme dvě lžíce olivového oleje a zalijeme vroucím vývarem. Zamícháme, přiklopíme poklicí a necháme ho nabobtnat.

  • 2

    Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Omytá rajčátka překrojíme na půlky. Chilli papričku nakrájíme najemno.

  • 3

    Kuskus promícháme s nakrájenou cibulí, česnekem, rajčátky, chilli papričkou a petrželkou. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

  • 4

    Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na kousky. Osolíme je a potřeme olejem. Pak je opečeme na grilu z obou stran dozlatova. Ke kuskusu přidáme kousky masa a posypeme rozdrobeným sýrem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace