Kuskusové karbanátky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Zeleninový vývar 300 ml
  • Cibule 1 ks
  • plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu Hamé 240 g
  • Nasekaný koriandr 2 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Kuskus 300 g
  • Česnek 3 stroužky
  • Vejce 1 ks
  • Sůl dle chuti
  • Olej na smažení na smažení

Postup

  • 1

    Do hrnce nalijeme vývar a přivedeme jej k varu. Kuskus nasypeme do mísy, zalijeme vroucím vývarem a promícháme. Přiklopíme a necháme asi 10 minut odstát.

  • 2

    Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme na jemno. Fazole scedíme a rozmačkáme vidličkou.

  • 3

    Kuskus prokypříme vidličkou a necháme vychladnout. Pak do něj vmícháme vejce, cibuli, česnek, fazole, chilli papričku a koriandr. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.

  • 4

    Z kuskusové směsi tvarujeme karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Karbanátky necháme okapat na papírové utěrce a podáváme s pečenými bramborami a zeleninovým salátem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace