Lehká piškotová roláda s džemem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 100 g
  • Cukr krupice 50 g
  • Jahodový džem 1 dle potřeby
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Vejce 5 ks

Postup

  • 1

    Z bílků ušleháme tuhý sníh. Po částech přidáváme cukr a ušleháme. Posléze jeden po druhém zašleháme žloutky. Potom lehce vmícháme mouku a olej. Rozetřeme na plech s papírem na pečení a rychle upečeme ( 10 minut při 200°C ). Po upečení překlopíme na čistý papír na pečení, spodní papír sloupneme a položíme zpátky a celé srolujeme i s oběma papíry. Necháme vychladnout. Po vychladnutí rozmotáme, natřeme džemem a srolujeme. Povrch můžeme poprášit moučkovým cukrem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace