Letní buchta


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 150 g
  • Cukr moučka 150 g
  • Mléko 1 hrnek
  • Jahody 1 ks
  • Jogurt bílý 1 ks
  • Smetana ke šlehání 1 ks
  • Prášek do pečiva 2 lžičky
  • Máslo 50 g
  • Vejce 2 ks
  • Želatina 1 ks
  • Džem 1 ks

Postup

  • 1

    těsto-ušleháme žloutky s cukrem a máslem,přidáme postupně mléko,mouku,prášek do pečiva a nakonec dáme ušlehaný sníh.těsto vylejeme na plech a dáme do trouby asi na 200 st.,pečeme dozlatova.Po vychladnutí potřeme buchtu jahodovým džemem Hamé.Ušleháme šlehačku,smícháme s jogurtem nebo zakysanou smetanou a dáme na buchtu.Na to poklademe kousky čerstvých jahod a zalijeme želatinou,kterou připravíme dle návodu a je hotovo.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace