Lilkové tortilly


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 55 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Červená cibule 2 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Rozmarýn 3 snítky
  • Sýr kozí 250 g
  • Lilek 2 ks
  • Olej olivový 1 lžíce
  • Tortilla 4 ks

Postup

  • 1

    Lilky omyjeme a podélně nakrájíme na tenké plátky. Osolíme je a necháme asi 20 minut vypotit. Pak je osušíme a v pánvi na lžíci oleje opečeme z obou stran dozlatova.

  • 2

    Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rozmarýn omyjeme a nasekáme najemno. Tortilly potřeme kozím sýrem, posypeme rozmarýnem a jednu polovinu poklademe plátky lilku a cibulí. Druhou polovinu tortilly přehneme přes náplň.

  • 3

    Naplněné tortilly přendáme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme ho do trouby. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C asi 8 minut. Zapečené tortilly podáváme např. s rajčatovým salátem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace