Linecká srdíčka a kolečka slepovaná džemem




Suroviny

  • Mouka hladká 300 g
  • Máslo 200 g
  • Citronová kůra 1 špetka
  • Extra Jam rybízový Hamé 1 ks
  • Cukr moučka 100 g
  • Žloutek 2 ks
  • Citronová šťáva 1 lžička

Postup

  • 1

    Necháme změknout máslo. Přidáme k němu mouku, cukr, žloutky,citronovou kúru a šťávu a vypracujeme těsto. Zabalíme ho do potravinářské folie a necháme odležet alespoň 2 hodiny v chladu. Poté vyválíme a vykrajujeme tvary, jaké chceme ( srdíčka, kolečka).

    Upečeme v troubě a necháme vychladnout.

    Nakonec slepujeme džemem RYBÍZ od Hamé.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace