Linguine s chorizem a cherry rajčátky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Olej olivový dle potřeby
  • Klobása chorizo 200 g
  • Cibule 1 ks
  • Sušená rajčata 100 g
  • Těstoviny linguine 400 g
  • Sůl dle potřeby
  • Česnek 2 stroužky
  • Olivy černé 100 g
  • Cherry rajčátka 250 g
  • Pepř mletý černý dle chuti

Postup

  • 1

    V pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme na plátky nakrájený salám chorizo. Osmažíme ho dozlatova. Cibuli a česnek očistíme, nakrájíme nadrobno a přidáme k chorizu. Krátce vše společně orestujeme.

  • 2

    Olivy nakrájíme na kolečka, sušená rajčátka na kousky a cherry rajčata umyjeme a rozpůlíme. Vše přidáme k chorizu, promícháme, přikryjeme poklicí a krátce podusíme.

  • 3

    Do vroucí osolené vody vložíme těstoviny linguine a uvaříme je na způsob "al dente" (na skus). Uvařené těstoviny scedíme a přidáme je do pánve k ostatním surovinám. Můžeme směs podlít trochou vody z těstovin a promícháme. Podle potřeby pokrm osolíme a opepříme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace