Makrelový dip


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Zapomeňte na šedou rybičkovou hmotu, postrach školní jídelny. Toto je luxusní zdravá pomazánka, kterou s klidem předložíte návštěvě a potajmu si ji sami budete dopřávat k svačině.

Suroviny

  • Filety z makrel v tomatě Vasco da Gama 1 plechovka
  • Cibulka jarní dle chuti
  • Citronová šťáva 1 lžička
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Smetana zakysaná 100 ml
  • Hořčice 1 lžička
  • Sůl dle chuti

Postup

  • 1

    Okapané filety rozdělte na menší kousky podle vrstev masa. Jarní cibulku nakrájejte nadrobno, smíchejte s makrelou a smetanou na hrubší pomazánku. Přidejte lžičku hořčice a podle chuti osolte a opepřete.

  • 2

    Nejlepší je nabírat dip přímo kousky křupavé zeleniny nakrájené na proužky. Skvěle chutná také jako pomazánka na čerstvém chlebu nebo s chipsy.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace