Marináda na grilovaná žebírka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 1 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Zázvor čerstvý nastrouhaný 1 lžíce
  • Rajský protlak 3 lžíce
  • Med 2 lžíce
  • Česnek 2 stroužky
  • Olej rostlinný 1 lžíce
  • Šťáva z limetky 3 lžíce
  • Chilli omáčka 1 lžíce

Postup

  • 1

    Nadrobno nakrájenou cibulku, utřený česnek a zázvor orestujeme na pánvi na oleji, jen aby cibulka zesklovatěla. Pak přidáme protlak a ještě krátce restujte. Sundáme z ohně a vmícháme zbylé ingredience. Marinádu necháme vystydnout.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace