Masová roláda s kukuřicí


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin 30 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Hovězí zadní 500 g
  • Sůl dle potřeby
  • Česnek 2 stroužky
  • Kukuřice sterilovaná 150 g
  • Vepřová kýta 400 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Olej rostlinný 40 ml
  • Vývar na podlití

Postup

  • 1

    Hovězí i vepřové maso očistíme, rozkrojíme na plát a dobře naklepeme.

  • 2

    Hovězí plát nasolíme a opepříme. Svrchu ho pokapeme polovinou oleje a potřeme prolisovaným česnekem.

  • 3

    Na plát hovězího položíme vepřové. Navrch rozprostřeme okapanou kukuřici. Masové pláty pevně svineme. Roládu upevníme provázkem.

  • 4

    V pekáčku rozehřejeme zbylý olej a roládu na něm ze všech stran opečeme. Podlijeme ji trochou vývaru, přiklopíme a v troubě při 190 °C necháme dusit. Dle potřeby přiléváme vývar. Když je roláda téměř měkká, odklopíme ji a dopečeme dozlatova.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace