Mexická pánev


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Cibulka jarní 1 ks
  • Česnek 2 stroužky
  • Kukuřice sterilovaná 150 g
  • Sůl dle potřeby
  • Kayenský pepř dle chuti
  • Rajský protlak 100 g
  • Strouhaný sýr 80 g
  • Cibule 1 ks
  • Fazole sterilované v bílém nálevu 150 g
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Maso hovězí mleté 600 g
  • Mexické koření špetka
  • Chilli paprička 1 ks
  • Nachos 60 g

Postup

  • 1

    Cibuli i česnek oloupeme, cibuli nasekáme nadrobno a česnek prolisujeme. V pánvi (která je vhodná i k zapékání v troubě) rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme česnek i mleté maso a orestujeme je. Směs ochutíme solí, pepřem a mexickým kořením.

  • 2

    Přidáme rajský protlak a trochu vody a vše podusíme doměkka.

  • 3

    Pak vmícháme okapanou sterilovanou zeleninu a nasekanou chilli papričku. Směs posypeme nastrouhaným sýrem a nachos. Pánev vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pokrm zapékáme, dokud se sýr nerozpustí. Zdobíme nasekanou jarní cibulkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace