Míchaná vejce se žampiony plněnými kozím sýrem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Žampiony portobello 12 ks
  • Pepř drcený barevný dle potřeby
  • Sýr kozí 200 g
  • Máslo 50 g
  • Sůl dle potřeby
  • Olej olivový k pokapání
  • Cibule 1 ks
  • Vejce 8 ks

Postup

  • 1

    Žampiony očistíme a odřízneme nožičky. Kloboučky osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.

  • 2

    Naplníme je rozdrobeným sýrem a přendáme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 15 minut.

  • 3

    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme v pánvi na másle. Přidáme rozklepnutá a rozmíchaná vejce a necháme je lehce srazit. Pak je pomalu mícháme, dokud nejsou hotová. Nakonec je dochutíme solí a pepřem a podáváme s plněnými žampiony.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace