Míša rezy


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 5 lžic
  • Prášek do pečiva 0.5 ks
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Máslo 250 g
  • Tvaroh měkký 500 g
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Cukr moučka 6 lžic
  • Kakao 3 lžíce
  • Vejce 6 ks
  • Cukr moučka na náplň 130 g

Postup

  • 1

    Žĺtka s cukrom vymiešame do hladka postupne pridávame olej. Pridáme múku, kakao, prášok do pečiva a pomaly vmiešame zo 6 bielkov vyšľahaný tuhý sneh. Cesto vylejeme na pripravený plech a upečieme.

    Medzitým pripravíme krém vymiešaním masla s cukrom do peny a pridáme tvaroh.

    Na upečené vychladnuté cesto natrieme krém.

    Vo vodnej lázni rozohrejeme čokoládu na varenie a pridáme asi polovičku masla. Vymiešame na hladkú polevu, ktorú hneď nalejeme na tvarohový krém. Dáme vychladnúť.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace