Mrkvové muffiny


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mrkev 250 g
  • Šťáva z 1/2 citronu
  • Mletá skořice 1 lžička
  • Mandlová mouka 50 g
  • Změklé máslo 2 lžíce
  • Med 3 lžíce
  • Prášek do pečiva 0.5 lžička
  • Jablko 160 g
  • Pohanková mouka 100 g
  • Vlašské ořechy drcené 50 g
  • Ovesné vločky 50 g
  • Extra Jam meruňka Hamé 1 ks
  • Kokosové mléko 100 ml

Postup

  • 1

    Mrkev a jablka si nastrouháme najemno do mísy a přidáme citrónovou šťávu. Poté doplníme všechny ostatní suroviny. Těsto důkladně promícháme.

  • 2

    Formu na muffiny si vyložíme papírovými košíčky a plníme po okraj těstem (na cca 12 muffinů).

  • 3

    Pečeme na 160 stupňů (horkovzdušná trouba) cca 40 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace