Myši pro Mišáka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 750 ml
  • Sůl 1 lžička
  • Máslo 1 ks
  • Citronová kůra 1 lžíce
  • Marcipán 1 dle potřeby
  • Prášek do pečiva 1 lžíce
  • Cukr krystal 500 ml
  • Vejce 4 ks
  • Extra Jam rybízový Hamé 125 ml

Postup

  • 1

    Smíchat máslo, cukr, mouku, prášek do pečiva, sůl, marmeládu, pomerančovou kůru, a vejce v míse. Našlehat elektrickým šlehačem asi 3min. do spojení. Nalít těsto do připravené vymazané formyformy.

    Péct asi 60–75min.Pak oložit dort na mřížku a nechat po 30min. zchladnout. Vyjmout z formy a nechat úplně vychladnout na mřížce.

    Rozkrojit dort a potřít spodní část marmeládou Hamé. Položit vrchní část dortu nahoru a potáhnout marcipánem a navrch vytvarovat myšky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace