Náš výborný perník


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 3 hrnky
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Mléko 2 hrnky
  • Skořice celá 1 dle chuti
  • Rozinky 1 dle chuti
  • Pudink 1 ks
  • Cukr moučka 2 hrnky
  • Olej slunečnicový 2 hrnky
  • Čokoláda 1 dle potřeby
  • Vejce 2 ks
  • Kakao 1 dle chuti
  • Rum 1 dle chuti
  • Višňový džem 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Do mísy nasypeme mouku, cukr, PDP, čokoládový puding, přidáme celá vejce, olej, mléko a uděláme těsto.

    Podle chuti lze přidat více kakaa, rozinky, skořici, rum (doporučuji kvůli vůni).

    Poté vylijeme na plech a pečeme při 200 stupních cca 30minut ( každý podle své trouby).

    Mezitím si dám do malého kastrůlku dám Hamé džem Višeň - přidám trošičku vody a rozehřeji na plotně - tím polici celý perník.

    Poté poliji čokoládou.

    Buchta moc dlouho nevydrží!!!

    Je vláčná a hoodně žravá!!!


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace