Nekynuté tvarohovo povidlové koláče


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 25 g
  • Hera 1 ks
  • Cukr moučka 100 g
  • Máslo 1 dle potřeby
  • Švestková povidla slazená Hamé 1 ks
  • Extra Jam rybízový Hamé 1 dle potřeby
  • Mouka hladká 250 g
  • Sůl 1 špetka
  • Cukr vanilkový 1 dle potřeby
  • Vejce 1 ks
  • Tvaroh 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Z droždí, hl. mouky, Hery, vejce a soli vypracujeme těsto. Vyválíme a uděláme čtverečky- do těch dáváme rybízový džem. Pořádně

    " uplácáme",aby džem nevytekl. Do vzniklých bochánků uděláme prohlubeň, do níž dáváme napůl tvaroh a povidla.

    Vymažeme máslem plech a necháme péct na 150 stupňů asi 30 minut.

    Hotové posypeme směsí moučkového a vanilkového cukru.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace