Norimberské klobásy nakyselo


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Červená cibule 4 ks
  • Ocet vinný bílý 200 ml
  • Jalovec 5 kuliček
  • Hřebíček 3 ks
  • Bobkový list 2 ks
  • Sůl dle potřeby
  • norimberská klobása 16 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Víno bílé 100 ml
  • hořčičné semínko 1 lžička
  • Černý pepř celý 1 lžička
  • Petrželka 0.5 svazek
  • Cukr moučka dle chuti

Postup

  • 1

    Cibule oloupeme, mrkev oškrábeme. Zeleninu nakrájíme na kolečka.

  • 2

    Do kastrolu vlijeme litr vody. Přidáme vinný ocet, víno, koření, pokrájenou zeleninu a snítky petrželky. Roztok dochutíme solí a cukrem, přivedeme k varu a zvolna asi 15 minut povaříme.

  • 3

    Do kastrolu s nálevem vložíme klobásky. Plamen stáhneme na minimum. Klobásky velmi zvolna necháme vařit asi 10 minut. Hotové je servírujeme s trochou nálevu a s chlebem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace