Nudle s dýní a kuřecím masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Těstoviny 400 g
  • Olej olivový 3 lžíce
  • Dýně hokkaido 300 g
  • Chilli paprička 1 ks
  • Zelené fazolky hrst
  • Olivy zelené 3 lžíce
  • Bazalka snítka
  • Sůl dle potřeby
  • Kuřecí prsa 400 g
  • Cherry rajčátka 200 g
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Česnek 2 stroužky
  • Sýr parmezán 50 g

Postup

  • 1

    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě na skus. Scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a promícháme s 1 lžící oleje.

  • 2

    Kuřecí prsa omyjeme a osušíme, dýni očistíme a vše nakrájíme na kostičky. Rajčátka opláchneme a rozpůlíme. Chilli papričku nasekáme. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Fazolky očistíme a překrájíme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

  • 3

    V hluboké pánvi rozpálíme zbylý olej, orestujeme na něm kuřecí maso, pak přidáme dýni, přilijeme trochu vody a podusíme na mírném ohni doměkka. Vmícháme olivy, rajčátka, chilli papričku, jarní cibulku, fazolky a česnek a vše krátce orestujeme. Osolíme a opepříme.

  • 4

    Do pánve přidáme uvařené těstoviny a prohřejeme je se směsí masa a zeleniny. Nakonec vmícháme parmazán. Ozdobíme lístečky bazalky a ihned podáváme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace