Obatzda – německá pomazánka ze zrajícího sýra


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 15 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Sýr romadúr 250 g
  • Máslo 80 g
  • Mletá paprika sladká 1 lžička
  • Světlé pivo 2 lžíce
  • Cibule 1 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Paprika červená 1 ks

Postup

  • 1

    Zrající sýr nastrouháme najemno. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno.

  • 2

    Změklé máslo utřeme se sýrem. Vmícháme mletou papriku, cibuli a pivo. Pomazánku dochutíme solí a pepřem a v lednici ji necháme proležet.

  • 3

    Papriku očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Pomazánku namažeme na pečivo a posypeme paprikou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace