Obložené bagety


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Tmavá bageta 2 ks
  • Omáčka teriyaki 4 lžíce
  • Kayenský pepř 0.25 lžička
  • Paštika Májka tradiční receptura HAMÉ 90 g
  • Ředkvičky 3 ks
  • Cukr 2 lžičky
  • Sezam černý
  • Vepřová panenka 300 g
  • Mletý sušený zázvor 0.5 lžička
  • Máslo rozpuštěné 1 lžíce
  • Mrkev 2 ks
  • Šťáva z 1/2 citronu
  • Sezam bílý
  • Koriandr

Postup

  • 1

    >>Májka tradiční receptura, paštika 170g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Panenku si nakrájíme na tenké nudličky a promícháme v misce s omáčkou Teriyaki, sušeným zázvorem a kajenským pepřem. Na pánev dáme přepuštěné máslo a zprudka na něm opečeme naloženou panenku.

  • 2

    V misce si smícháme bílý a černý sezam a obalíme v něm hotovou panenku.

  • 3

    Mrkev a ředkvičky si nakrájíme na julienne a dáme do misky. Přidáme citrónovou šťávu, cukr a sůl. Necháme chvíli marinovat.

  • 4

    Bagety si prořízneme (ne úplně) a na spodní spodní vnitřní stranu namažeme Májku Premium. Troubu si rozpálíme na160 stupňů a bagety v ní cca 5 minut zapečeme.

  • 5

    Bagety plníme marinovanou zeleninou, panenkou a čerstvým koriandrem.


Nahrávám