Ovesná kaše s ovocem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Mléko 800 ml
  • Jemné ovesné vločky 200 g
  • Med 3 lžíce
  • Míchaný ovocný kompot 1 sklenice
  • Sůl
  • Máslo 2 lžíce
  • Mletá skořice 1 lžička

Postup

  • 1

    V kastrůlku se silnějším dnem přivedeme k varu mléko. Lehce ho osolíme.

  • 2

    Do vroucího mléka vsypeme ovesné vločky. Za stálého míchání je vaříme, dokud kaše nezhoustne.

  • 3

    Ovesnou kaši zjemníme máslem a dochutíme medem a skořicí a odstavíme ji. Na talíři ji doplníme několika lžícemi kompotu. V letní sezoně nahradíme kompot čerstvým ovocem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace