Pálivé vepřové nudličky s fazolkami (Thajsko)


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Fazolové lusky 350 g
  • Česnek 4 stroužky
  • Olej rostlinný 3 lžíce
  • Vepřová kýta 400 g
  • Chilli paprička 1 ks
  • Sójová omáčka Vasco da Gama 2 lžíce

Postup

  • 1

    Fazolové lusky očistíme. Delší kousky můžeme překrojit na polovinu, menší necháme v celku. Spaříme je ve vroucí vodě a necháme okapat. Vepřové maso očistíme a nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Chilli papričku podélně nakrájíme na jemné nudličky. Ve velké pánvi nebo woku rozehřejeme olej a dozlatova na něm orestujeme česnek s chilli papričkou. Dáváme pozor, aby se česnek nespálil, zhořknul by!

  • 3

    Do pánve přidáme vepřové nudličky a orestujeme je. Když zbělají, přisypeme fazolky a vše společně prohřejeme. Směs v pánvi dochutíme sójovou omáčkou a odstavíme. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace