Papriky plněné špaldou a kozím sýrem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Pšeničná špalda 150 g
  • Maso hovězí mleté 300 g
  • Sýr kozí 150 g
  • Paprika červená 4 ks
  • Cayenský pepř dle chuti
  • Sůl dle potřeby
  • Fazole červené sterilované 200 g
  • Petržel hladkolistá hrst
  • Paprika žlutá 4 ks

Postup

  • 1

    Špaldu namočíme do vody, nejlépe přes noc. Pak ji slijeme, propláchneme a vložíme do hrnce s osolenou vodou a vaříme asi 40 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijeme a špaldu necháme okapat.

  • 2

    Mleté maso vložíme do mísy. Přimícháme špaldu, scezené fazole, nakrájený kozí sýr, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Papriky omyjeme, osušíme a seřízneme vršky. Papriky zbavíme jadérek a naplníme je masovou směsí. Navrch dáme odříznuté "pokličky" a plněné papriky přendáme do pekáčku vyloženého pečicím papírem. Pečeme je ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 35 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace