Pasta alla norma


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Těstoviny krátké 350 g
  • Mouka hladká na obalení
  • Cibule 1 ks
  • Rajčata konzervovaná krájená 500 g
  • Sýr tvrdý 120 g
  • Lilek 2 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Olej olivový dle potřeby
  • Česnek 2 stroužky
  • Drcený černý pepř dle potřeby
  • Bazalka na ozdobu

Postup

  • 1

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme odkapat.

  • 2

    Lilek očistíme a nakrájíme asi na centimetrová kolečka. Nasolíme ho a necháme "vypotit". Pak ho papírovou utěrkou osušíme a lehce obalíme v hladké mouce. Na rozehřátém oleji na pánvi ho opečeme dozlatova.

  • 3

    V jiné pánvi na troše oleje orestujeme nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Přidáme rajčata. Osolíme je, opepříme a krátce povaříme. Pak do nich vložíme lilek a prohřejeme ho. Vše promícháme s těstovinami.

  • 4

    Těstoviny rozdělíme na talíře. Posypeme je nastrouhaným tučným sýrem, zakápneme olejem a ozdobíme bazalkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace