Paštiková pomazánka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



S paštikovými pomazánkami si můžete pohrát na tisíc způsobů a vždycky to bude dobré. Pro rychlé vaření jsou totiž jako dělané. Tato májková má všechno, co nám v domácích pomazánkách tolik chutná. Klidně si složení upravte podle svojí chuti a bez rozpaků přidávejte či ubírejte ingredience.

Suroviny

  • Máslo pomazánkové 200 g
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Kyselá okurka 2 ks
  • Sůl dle chuti
  • Májka s kuřecím masem 100 g
  • Vejce uvařené natvrdo 2 ks
  • Hořčice plnotučná 2 lžíce
  • Pepř dle chuti

Postup

  • 1

    >>Májka s kuřecím masem, 100g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Pomazánkové máslo utřete s hořčicí. Až se spojí, přidejte Májku s kuřecím masem a dobře promíchejte.

  • 2

    Přidejte nasekané vajíčko, nakrájenou nebo nastrouhanou okurku a cibulku. Všechno promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s čerstvým pečivem.

     


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace