Paštikové kanapky s cibuládou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 35 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Seznamte se s nenápadnou cibulovou pochoutkou. Je hotová raz dva a s jemnou paštikou jsou ideální dvojka pro rychlé a efektní pohoštění. Udělejte si ji raději rovnou z dvojité dávky - můžete ji uchovat v lednici a použít třeba ke grilovanému masu.

Suroviny

  • Cibule 4 ks
  • Ocet vinný 2 lžíce
  • Májka s husími játry 1 ks
  • Máslo 50 g
  • Cukr krupice 2 lžičky
  • Bageta 1 ks

Postup

  • 1

    Cibule překrojte na polovinu a pak nakrájejte na plátky. Máslo rozpusťte v hlubší pánvi a zhruba 15 minut opékejte cibuli. Nezapomínejte míchat.

  • 2

    Přisypejte nejdřív cukr a nechte trochu zkaramelizovat. Pak přidejte také ocet a za častého míchání smažte ještě dalších deset minut.

  • 3

    Paštiku namažte na plátky bagety a na každou dejte lžičku cibulády. Můžete ozdobit snítkou tymiánu.

  • 4

    Hotová cibuláda vydrží v lednici až 14 dní. Před servírováním ji vždycky nechte povolit na pokojovou teplotu nebo prohřejte.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace