Pečené paprikové lodičky s fetou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Tato variace na řecké letní chutě obstojí jako lehká letní večeře i jako zdravé a jednoduché občerstvení na posezení s přáteli.

Suroviny

  • Paprika žlutá 3 ks
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 2 lžíce
  • Sýr feta 180 g
  • Tymián 1 snítka

Postup

  • 1

    Papriky omyjte a zbavte semínek. Podle dílků nakrájejte na 2–6 kousků, záleží na velikosti papriky. Osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a potřete olivovým olejem. Rozložte jako lodičky na plech a pečte 10 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Fetu nechte okapat a nakrájejte na malé kostičky. Naplňte do paprikových lodiček, ozdobte snítkou tymiánu a pečte dalších 10 minut. Podávejte jako lehkou večeři s čerstvým pečivem nebo jako předkrm.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace