Penne arrabbiata


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Chilli paprička 1 ks
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama dle chuti
  • Sůl dle potřeby
  • Těstoviny penne 500 g
  • Česnek 3 stroužky
  • Slanina 150 g
  • Rajčata konzervovaná krájená 500 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Petrželka hrst

Postup

  • 1

    Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Chilli papričku očistíme a nasekáme. Slaninu pokrájíme na malé kostičky.

  • 2

    Do pánve nalijeme trochu oleje a orestujeme na něm cibuli, česnek, chilli papričku a slaninu. Pak přilijeme rajčata a přidáme trochu soli a pepře. Omáčku krátce povaříme.

  • 3

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat. Přidáme je do omáčky a prohřejeme je v ní. Nakonec vmícháme petrželku a těstoviny dle potřeby dochutíme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace