Perníkové kuličky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka mandlová 50 g
  • Cukr moučka 20 g
  • Marmeláda pomerančová Hamé 2 lžíce
  • Pistácie nasekané na obalení
  • oříšky nastrouhané na obalení
  • Perníčky vánoční 100 g
  • Švestková povidla slazená Hamé 2 lžíce
  • Kokos strouhaný na obalení
  • Kakao na obalení

Postup

  • 1

    >>Extra džem pomeranč 340g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Perníčky nastrouháme, přidáme mandlovou mouku (případně najemno namleté ořechy), cukr, marmeládu a švestková povidla. Vše smícháme a podle potřeby přidáváme ještě marmeládu, aby nám vznikla kompaktní, mírně lepivá hmota.

  • 2

    Z těsta vytvoříme váleček, který nakrájíme na kousky a tvarujeme kuličky.

  • 3

    Obalujeme v kokosu, jemně sekaných pistáciích, kakau nebo oříšcích. 


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace