Pikantní kostky z králičího masa se sójou a zeleninou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Nechce se vám trávit večer u plotny? Určitě nemusíte! Vydatné teplé jídlo stihnete uvařit během půlhodinky.

Suroviny

  • Maso králičí 250 g
  • Olej 2 lžíce
  • Rýže 200 g
  • Sojanka Pod masíčko 1 ks
  • Sůl 1 špetka

Postup

  • 1

    >>ZNOJMIA Sojanka Pod masíčko 340g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Králičí filety nakrájejte na kostky a zlehka osolte. Na pánvi rozehřejte olej a maso zprudka orestujte. Zmírněte teplotu a nechte opékat ještě dalších 20 minut. 

     

  • 2

    Zatímco se maso peče, dejte vařit rýži podle návodu.

  • 3

    Orestované maso zalijte sojankou a nechte ještě 5 minut povařit. Poté podávejte spolu s hotovou rýží.


Nahrávám