Pikantní nakládaný hermelín


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Nejlepší na nakládání je, že suroviny můžete měnit podle momentální chuti a nálady. Pro pikantní chuť sáhněte po sklenici chilli papričky od Hamé, které jsou malé, šťavnaté a opravdu intenzivní.

Suroviny

  • Sýr hermelín 4 ks
  • Stroužek česneku 5 stroužků
  • Pepř celý barevný 1 lžíce
  • Olej slunečnicový 500 ml
  • Červená cibule 2 ks
  • Chilli papričky Hamé 1 lžíce
  • Tymián 6 snítek
  • Bobkový list 5 ks

Postup

  • 1

    Hermelíny překrojte podélně na polovinu. Do každého dejte pár plátků česneku, plátek cibule, tymián a naloženou chilli papričku Hamé. Naplněné hermelíny naskládejte do litrové uzavíratelné lahve tak, aby co nejlépe vyplnily místo. Proložte je zbylými ingrediencemi, prosypte kuličkami pepře a přidejte bobkový list.

  • 2

    Zalijte olejem, aby bylo všechno potopené, a uzavřete. Nechte uležet týden v lednici nebo tři dny při pokojové teplotě.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace