Pikantní zapečený toust s grilovanou zeleninou a brazilskou pomazánkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 50 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Rychlá večeře nebo vydatná svačina? Je to jenom na vás. Opečte si sendvič naplněný skvělou grilovanou zeleninou a pikantní pomazánkou a hlad nebude mít šanci.

Suroviny

  • Chléb farmářský 4 krajíce
  • Paprika červená 2 ks
  • Olej 1 lžíce
  • Pomazánka EasySandwich natura brazilská 1 ks
  • Cuketa 1 ks

Postup

  • 1

    Rozpalte gril a pečte na něm celé papriky tak dlouho, až se na nich udělají černé puchýře. Potom je dejte do mikrotenového sáčku a pevně zavažte na uzel.

  • 2

    Nechte papriky 10 minut odpočinout. Potom je vyjměte a oloupejte slupku. Papriky se v pytlíku pěkně zapaří a jde to snadno od ruky. Potom papriku nakrájejte na proužky.

     

  • 3

    Cukety nakrájejte na slabé plátky a opečte na pánvi nebo také ogrilujte.

  • 4

    Krajíc přepulte a jednu polovinu chleba namažte brazilskou pomazánkou. Na ni navrstvěte proužky grilované papriky a opečenou cukety. Přiklopte druhou polovinou, mírně stlačte a opečte z obou stran.


Nahrávám