Piškotová bublanina s višňovým džemem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Nemůžete se dočkat letní bublaniny s čerstvým ovocem? Zkraťte si čekání naší marmeládovou variantou! Je stejně dobrá a navíc na ní můžete vyčarovat krásné marmeládové ornamenty.

Suroviny

  • Mouka hladká 450 g
  • Vejce 4 ks
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Extra Jam višeň Hamé Sweet 1 ks
  • Cukr krupice 230 g
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Hera 1 ks

Postup

  • 1

    Vajíčka vyšlehejte s cukrem krupice i vanilkovým cukrem. Do směsi vmíchejte rozpuštěnou heru. Přidejte prosátou mouku s práškem do pečiva a vymíchejte tužší hmotu.

  • 2

    Těsto nalijte do pekáče vytřeného máslem a vysypaného moukou. Lžičkou klaďte na povrch těsta malé marmeládové nočky a spojte je nožem. Pečete 15 min v troubě předehřáté na 180 °C.

  • 3

    Těsto by mělo být po upečení na povrchu křupavé a uvnitř vláčné.

  • 4

    FOODSTYLING TIP! Marmeládu na minutku ohřejte v kastrůlku, snadněji se propojí s těstem, jídelním nožem projeďte těsto, aby marmeláda vytvořila na povrchu pěkný vzorek


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace