Pizza bageta


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Rychle hotové a rychle snědené. Báječná rychlovka pro návštěvu přepadovku, na nečekaný piknik nebo jako snadná letní večeře.

Suroviny

  • Bageta 3 ks
  • Mozzarela 100 g
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Paprika červená 1 ks
  • Olivy černé 1 hrst
  • Rajčatové pyré Hamé 2 ks
  • Stroužek česneku 1 stroužek
  • Čabajka 150 g
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Sýr parmezán na posypání

Postup

  • 1

    Česnek utřete s trochou soli. Smíchejte ho v misce s rajčatovým protlakem a olivovým olejem. Rozpulte bagety a potřete je rajčatovou směsí. Poklaďte plátky čabajky nebo paprikového salámu, nakrájenou paprikou, mozzarellou a posypte parmezánem. Zapékejte v troubě vyhřáté na 200 stupňů. Stačí 7-10 minut, až se rozpustí sýr.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace