Plněné cannelloni


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Lasagne 16 plátků
  • Smetana na vaření 100 ml
  • Paprika červená 1 ks
  • Kapusta růžičková 200 g
  • Olej olivový 3 lžíce
  • Špenátové listy 100 g
  • Mozzarela 100 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Bešamel 200 g
  • Strouhaný parmazán 80 g
  • Šalotka 4 ks
  • Paprika zelená 1 ks
  • Sýr riccota 400 g
  • Sušená rajčata 80 g
  • Sůl dle potřeby

Postup

  • 1

    Nejdříve připravíme náplň. V misce smícháme ricottu, spařený špenát, nasekaná sušená rajčata a nastrouhanou mozzarellu. Dochutíme solí a pepřem.

  • 2

    Plátky lasagní vložíme krátce do vroucí vody, pak je vyndáme a dáme zchladit do studené vody. Rozložíme je na pracovní desku a na okraj každého plátku položíme připravenou náplň. Pak plátky stočíme a naskládáme do vymazané zapékací formy.

  • 3

    Bešamel smícháme se smetanou, přelijeme jím naplněné těstoviny a posypeme je nastrouhaným parmazánem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 190 °C asi 20 minut.

  • 4

    Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kapustičky krátce spaříme ve vroucí osolené vodě. Pak je zchladíme a necháme okapat. V pánvi rozpálíme olej a všechnu zeleninu krátce orestujeme. Rozdělíme ji na talíře a přidáme zapečené cannelloni.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace