Pomazánka s oříšky a hroznovým vínem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Tvaroh měkký 250 g
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Lískové ořechy 60 g
  • Smetana zakysaná 100 g
  • Hroznové víno růžové 100 g
  • Pepř mletý černý dle chuti

Postup

  • 1

    Tvaroh vložíme do misky. Přidáme zakysanou smetanu a obě ingredience mícháním dobře propojíme.

  • 2

    Jarní cibulky očistíme, kuličky hroznového vína omyjeme, popř. zbavíme jadérek. Vše nakrájíme nadrobno a vmícháme do tvarohu. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Oříšky nasucho opražíme. Pak je nasekáme nadrobno. Pomazánku namažeme na pečiva a posypeme oříšky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace